Menu

beauty behandeling online boeken

Online beauty behandeling boeken

De Rustgevende MassageMasseren is een van de meest populaire spa-behandelingen. Daarom wordt het in verschillende vormen aangeboden.Massages hebben veel positieve effecten. Ze ontspannen de spieren,verlagen de bloeddruk en hartslag,verbeteren wondgenezing en ontspannen de huid en het bindweefsel. Maar de psychisch profiteer je het meest van een massagekuur, omdat het de stress in het alledaagse leven helpt te verminderen.

De soorten massages?
Een van de bekendste vormen van massage is onder andere de klassieke massage, zoals de Thaise massage,borstelmassage,lymfedrainage en sportmassage. Maar er zijn nog massa's meer massagevormen die bijdragen aan het welzijn,zoals de Deep Tissue massage,de Qi massage,vier handenmassage en elektrische massage.

Wat is elektrische massage?
Daaronder verstaan we een massage met behulp van elektrische apparatuur, zoals apparaten om je voeten te masseren,massage stoelen en massage banken. Door trillingen en druk genereerd het apparaat een massage-effect. Net als traditionele stimulators, helpt het om de spierspanning te verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.

Wat biedt een massage stoel aan?
Een massagestoel biedt, afhankelijk van de kwaliteit en functies, diverse automatische massages. Met een afstandsbediening kunnen diverse massages op verschillende niveaus worden ingesteld. Massagestoelen zijn vaak te vinden in hotels of wachtruimtes, bv op luchthavens. Hier zijn ze voorzien van een muntgleuf en kunnen worden gebruikt voor een klein bedrag. In tegenstelling tot de traditionele massage is voor deze massage geen persoon nodig die masseert. De stoel masseert de gebruiker. De rugleuning en de zitting zijn zo speciaal gemonteerd dat ze kunnen bewegen. Tijdens de werking van het apparaat bewegen deze elementen naar voren en oefenen een langzame aangename druk uit. Een massage van de probleemgebieden is hierbij niet mogelijk, maar de heupen en de rug worden helemaal gestimuleerd en er ontstaat een betere doorbloeding en men ontspant. Na een lange dag op kantoor of in de auto kan een sessie in de massagestoel zeer aangenaam en ontspannend zijn.
Ondertussen zijn er autofabrikanten die stoelmassage hun voertuigen aanbieden met speciale massage stoelen.

Wat zijn de voor- en nadelen?
Een vervanging voor een echte persoon zijn ze helaas niet. Ze hebben het nadeel dat ze niet individueel en doelgericht werken. Daarom worden de specifieke probleemgebieden niet goed behandeld. Maar goede apparatuur van voldoende kwaliteit zijn heel goed in staat om ontspanning te bieden. Wie gebruik maakt van elektrische massages, zou met een paar belangrijke dingen rekening moeten houden. Zo is het al veel beter om massage pads op het lichaam aan te brengen, wanneer dit voledig droog is, omdat vocht het gewenste effect beïnvloed. Lijdt men aan gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, allergieën of huidziekten, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voor het gebruik.
Het is niet toegestaan elektrische stimulators toe te passen bij hartproblemen,koorts of bij zwangerschap.

Go Back

Comment